Niekto sa pozerá : (Weep no More, My Lady) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 1994)
V mondénnych kalifornských kúpeľoch trávi Elizabeth posledné dni pred súdnym pojednávaním, v ktorom má vystúpiť ako hlavná svedkyňa v prípade vraždy svojej sestry. V kúpeľoch dôjde k sérii záhadných vrážd a tiež hlavná hrdinka sa ocitne v nebezpečenstve života. Osamotená Elizabeth potom podstúpi najťažší boj v živote.