Rosemary má děťátko. Stepfordské paničky : (Rosemary's Baby. The Stepford Wives) - Levin, Ira, 1929-2007 (Galérie moderních autorů, 1982)
Rosemary a její nový manžel Guy se stěhují do nového apartmánu v New Yorku ve slavné Park Avenue, kde se spřátelí se starším párem v sousedství a žijí spokojený život.