Kroky času: Antológia poviedky strednej generácie - Sulík, Ivan, 1943-; Rosmány, Karol, 1937-; Šikula, Bystrík, 1956-; Popovič, Vladimír, 1939- (Máj, 1988)
Antológia z knižnej poviedkovej tvorby výrazných predstaviteľov mladšej strednej generácie slovenských prozaikov zachytáva v priereze celú šírku ideových a estetických možností autorov, s cieľom poukázať na ich podstatnú umeleckú účasť v úsilí o socialisticko-realistickú tvár slovenskej prózy sedemdesiatych a osemdesiatych rokov.