Byt na Vinohradech - Dub, Ota: 1909-1987 (Žatva, 1986)
Román, dávajúci nahliadnuť do života pražskej remeselníckej rodiny od začiatku storočia do hospodárskej krízy v tridsiatych rokoch, zachytáva na pozadí spoločenských pomerov z Rakúska - Uhorska, prvej svetovej vojny a prvej republiky cestu schopného remeselníka, ale neúspešného podnikateľa od vzostupu ku krachu.