Lékař Viktora - Dub, Ota: 1909-1987 (Severočeské krajské nakladatelství, 1963)
Lekárom písaný, a preto o dobrú znalosť lekárskeho prostredia i typov opretý román o mladom lekárovi v dobách buržoáznej republiky.