Deň pre prázdne ruky - Nociar, Alojz, 1948-; Kráľ, Pavol (Bratislava Smena, 1982)
Zbierka poviedok.
Keywords: poviedky autorské; psychologické poviedky; spoločenské poviedky; próza; slovenská literatúra - texty