Po celom meste : (All around the town) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 1995)
Keď sa známa historička a spisovateľka Jean Sheridanová po dvadsiatich rokoch vracia do rodného mesta na výročné stretnutie bývalých žiakov školy, nemá veľkú radosť. Hoci patrí medzi šiestich ocenených, ktorí dosiahli v živote významné postavenie, nevie sa zbaviť smutných spomienok. Nedávna smrť bývalej spolužiačky a najlepšej priateľky Laury Wilcoxovej iba umocní Jeanine ťaživé pocity. Nie je sama, zlé spomienky na stredoškolské časy mátajú aj ostatných. Až zmiznutie úspešnej herečky však vyvolá otázniky a vzbudí pozornosť redaktora Jaka Perkinsa, ktorý začne špekulovať nad predchádzajúcimi úmrtiami piatich žiačok školy. Ostáva len na detektívovi Samovi Deeganovi, aby si dal dokopy súvislosti a zabránil úmrtiam posledných dvoch zo žien, ktoré kedysi sedávali za jedným stolom v školskej jedálni...