Pieseň o studničnej vode - Rakús, Stanislav, 1940- (Bratislava Smena, 1979)
Päť baladických poviedok s očistnou silou vody. Smädný čitateľ si nemôže priať viac.
Keywords: poviedky autorské; sociálne poviedky; dedinské prostredie; baladické poviedky; próza; Rakús, Stanislav (slovenský prozaik, literárny vedec, vysokoškolský profesor, 20.01.1940 Štúrovce-); slovenská literatúra - texty