Chuť trnky : (Solovjinoje echo; Vkus terna na rassvete) - Kim, Anatolij, 1939- (Jantár, 1988)
Poviedkový výber sovietskeho spisovateľa kórejského pôvodu. Z obsahu: Ohnivko nežnosti, Pomsta, Zabudnutá stanica, Poľovníčka, Synov súd, Bratia, Satanáš, Posledná neha...