Neha - Holka, Peter, 1950- (Slovenský spisovateľ, 1995)
Neha je príbeh o láske hravej i tragickej, mileneckej i manželskej, hriešnej i posvätnej a znamená kvalitatívny a tematický posun v Holkovej tvorbe. Je autentickým dokumentom o citovom i myšlienkovom vyzrievaní jednej generácie, pre ktorú bola erotika a ľudská intimita tabuizovanou témou.