Neha - Holka, Peter, 1950-; Grečner, Dušan, 1944-; Glocko, Peter, 1946- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1995)
Neha je príbeh o láske hravej i tragickej, mileneckej i manželskej, hriešnej i posvätnej a znamená kvalitatívny a tematický posun v Holkovej tvorbe. Je autentickým dokumentom o citovom i myšlienkovom vyzrievaní jednej generácie, pre ktorú bola erotika a ľudská intimita tabuizovanou témou.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; psychologické romány; romány o láske; próza; Holka, Peter (slovenský spisovateľ, dramatik a publicista, autor literatúry pre deti a mládež. * 22.08.1950 Považská Bystrica -); Grečner, Dušan (slovenský akademický maliar, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiaka Albína Brunovského. Nar. 21.08.1944 Skalica, Slovensko -); Glocko, Peter (slovenský spisovateľ, scenárista a autor literatúry pre deti a mládež. * 02.06.1946 Muráň, Slovensko -); slovenská literatúra - texty