Ilustrovaná Biblia : (The childrens illustrated Bible) - Hastings, Selina (Príroda, 1995)
Biblické príbehy prerozprávané do živého jazyka, s čarovnými ilustráciami. Farebné fotografie rastlín, zvierat, ľudí a miest z biblickej krajiny zasadzujú príbehy do reálneho prostredia.