Letenka do raja: (Rozprávanie nielen pre podnikateľky) - Strelka-Kanková, Kamila Kay, 1968- (Relax, 1995)
"Letenka do rajaö- to je príbeh superwoman - úspešnej ženy. Príbeh energickej, vynachádzavej podnikateľky, ale aj manželky a matky, príbeh o neobyčajnej odvahe, optimizme a sile ženy, ktorá obrazne i doslova vyhrnula rukávy a bola hnacím motorom svojej rodiny. A popri tom zostala ženou. Moderná, mladistvá, americky samostatná a odvážna, slovansky citlivá, vnímavá, naozaj superwomen. Kniha je dokumentovaná obrázkami.