Letenka do raja: (Rozprávanie nielen pre podnikateľky) - Strelka-Kanková, Kamila Kay, 1968-; Jaššo, Marian, 1945- (Bratislava H & H, 1995)
"Letenka do rajaö- to je príbeh superwoman - úspešnej ženy. Príbeh energickej, vynachádzavej podnikateľky, ale aj manželky a matky, príbeh o neobyčajnej odvahe, optimizme a sile ženy, ktorá obrazne i doslova vyhrnula rukávy a bola hnacím motorom svojej rodiny. A popri tom zostala ženou. Moderná, mladistvá, americky samostatná a odvážna, slovansky citlivá, vnímavá, naozaj superwomen. Kniha je dokumentovaná obrázkami.
Keywords: romány autorské; autobiografické romány; príbehy zo života; Strelka-Kanková, Kamila Kay (americká podnikateľka, spisovateľka a rozprávačka. V šesťdesiatych rokoch pracovala ako redaktorka v literárno-dramatickej redakcii Československého rozhlasu v Bratislave, nar. 1968 -); próza; slovenská literatúra - texty