Angelika 11. zv.: Cesta do Quebecu : (Angélique á Québec) - Golon, Anne, 1921-; Golon, Serge, 1903-1972 (Slovenský spisovateľ, 1993)
Uprostred tvrdej kanadskej zimy zažíva Angelika tentoraz búrlivé premeny verejnej mienky o sebe a svojom manželovi. Po príchode do Quebecu sa záhadne stratí ich úhlavný nepriateľ, jezuitský páter Orgeval, no mienka kanadských duchovných sa prikloní na hrdinkinu stranu.