Encyklopédia zdravia pre deti a mládež - Junas, Ján, 1925-2002; Ďurík, Peter, 1947- (Osveta, 1983)
Encyklopédia zdravia hovorí o našom tele, chorobách, lekároch a nemocnici aj o tom, ako si zachovať zdravie.