Púšte: Vstúpte do drsného sveta horúcich i chladných púští a ľudí, rastlín a zvierat, ktoré v nich žijú : (Eyewitness Guides Desert) - Macquitty, Miranda (Vidieť-poznať-vedieť, 2004)
Nová vzrušujúca kniha vám bude sprievodcom po niektorých z najnehostinnejších miest na Zemi. Vynikajúce farebné fotografie o ľuďoch žijúcich v púšti, ako aj o živočíchoch a rastlinách, ktoré prežijú v extrémnych teplotách, vám poskytnú jedinečné očité svedectvo o tomto náročnom životnom prostredí.