Na obzore loď - Odehnal, Eduard, 1926-1995; Škoda, František, 1931-1988 (Bratislava Mladé letá, 1974)
V knižke Eduarda Odehnala sa dozvieme o dejinách moreplavectva, o príšerách, ktoré hrozia námorníkom, ale i o lodiach, o ktorých hovoril svet...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: dejiny moreplavectva; lode; plachetnice; námornícke príbehy; pre čitateľov od 9 rokov