Život v stáročiach : (Life Through the Ages) - Caselli, Giovanni: 1939- (Okná do sveta, 1992)
Kniha je farebnou panorámou svetovej histórie, osobitne určená pre deti vo veku 8-13 rokov. Unikátny spôsob nazerania na minulosť sa zameriava na kľúčové obdobia a udalosti a skúma ich prostredníctvom kombinácie starostlivo overeného textu a príťažlivých farebných ilustrácií. Prehľady dôležitých udalostí a životov slávnych mužov a žien stoja v protiklade s podrobnými informáciami o každodennom živote obyčajných ľudí v priebehu našej histórie.