Vitajte v ťažkých časoch : (Welcome to hard times) - Doctorow, Edgar Lawrence, 1931- (Tvorba národov, 1989)
Netypický western s dramatickým nábojom, je pôsobivým podobenstvom o ničivej sile zhubnej vášne a nezlomnosti ľudského ducha. Autor čerpal z čias legendami opradeného pionierskeho osídľovania Divokého západu.