Nehoda : (Accident) - Steel, Danielle, 1947- (Remedium, 1995)
Zdanlivo nevinná lož štvorice mladých ľudí má tragické dôsledky - pri automobilovej nehode zahynie Phillip, talentovaný študent, pätnásťročná Allyson sa ocitne v kóme a jej priateľka Chloe vyviazne s ťažkými zraneniami, ktoré znamenajú koniec sna o tom, že sa stane baletkou. Nehodu prežil bez vážnejšej ujmy len ľahtikársky Jamie, ale táto udalosť hlboko zapôsobí na jeho psychiku.