Čeští spisovatelé 20. století: Slovníková příručka - Blahynka, Milan: 1933-; kolektív autorov (Československý spisovatel, 1985)
Pomerne podrobný slovník českých spisovateľov, básnikov 20. storočia, avšak len do roku 1985 a okrem tkz. disidentov, a autorov žijúcich v zahraničí.