U starej Freddie : (At Freddies) - Fitzgerald, Penelope, 1916-2000 (Tvorba národov, 1986)
Dej románu je situovaný do bohémského sveta Tálie a jeho hlavným dejiskom je Divadelná škola v Templi, dôverne nazývaná v divadelných kruhoch Londýna šesťdesiatych rokov "u Freddie"...