Euro 88 - 6. majstrovstvá Európy vo futbale - Zerer, Anton, 1950- (Šport, 1989)
V knihe EURO 88 sa dozviete, že futbal je nielen boj, ale aj krásna hra, nielen remeslo, ale aj umenie prinášajúce ľuďom rozptýlenie a krásne zážitky. A Európa sa mala čím pochváliť.