Euro 88 - 6. majstrovstvá Európy vo futbale - Zerer, Anton, 1950-; Michaláč, Jozef, 1944- (Bratislava Šport, 1989)
V knihe EURO 88 sa dozviete, že futbal je nielen boj, ale aj krásna hra, nielen remeslo, ale aj umenie prinášajúce ľuďom rozptýlenie a krásne zážitky. A Európa sa mala čím pochváliť.
Keywords: šport; futbal európsky; Nemecko; Zerer, Anton (slovenský novinár, spisovateľ faktografickej literatúry. Venuje sa olympijskej a futbalovej problematike. Nar. 13.02.1950 Bratislava, Slovensko -); Majstrovstvá Európy vo futbale; r. 1988; Nemecko; slovenská literatúra - texty