Sila vôle : (Act of will) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 1996)
Ďalšia miniséria z dielne Barbary Bradford Taylorovej prerozpráva životný príbeh Audry Kentonovej, ktorá po smrti matky a odlúčení od bratov začína pracovať ako sestra v nemocnici.