Trpké svitanie 4: Polnočný šepot : (Midnight Whispers) - Andrews, Virginia Cleo, 1923-1986 (Ikar, 1995)
V hoteli Cutlerova zátoka sa pripravuje veľkolepá oslava šestnástych narodenín dcéry majiteľov - Christie. Zíde sa celá rodina, priatelia, Christie je šťastná. No onedlho sa celý jej svet zrúti...