Slávni európski atléti: Z histórie majstrovstiev Európy v atletike - Krnáč, Ladislav, 1927-2010 (Šport, 1983)
V knihe ožíva bohatá história a tradícia atletiky na európskom kontinente. Oživuje atmosféru veľkých atletických súbojov, ukazuje nám krásu tohto športu a zároveň nás oboznamuje s veľkými športovými vzormi.