Malý lexikon architektúry: Ilustrovaný vreckový lexikon s autorovými 900 kresbami : (Stilkunde der Baukunst) - Koch, Wilfried: 1929- (Tatran, 1975)
Ilustrovaný vreckový lexikon obsahuje prehľad slohov, výklad architektonických pojmov, zobrazenie stavebných prvkov, podrobný slovník odborných výrazov. Tento preklad do slovenčiny okrem iného vyvolal kryštalizáciu slovenskej odbornej terminológie používanej v danej oblasti.