Vidím hviezdy - Baker, Fran; Francisci, Michal; Caruso, Nick (Martin Wist, 1996)
Dovie sa zoznámila s Nickom Monroom originálnym spôsobom...
Edičná poznámka.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; romány o láske; romány pre ženy; próza; anglická literatúra - texty