Už není návratu - Hlinka, Bedřich, 1951-; Hašpicová, Helena; Adam, Jan, 1946- (Praha Československý spisovatel, 1981)
Dej románu mladého autora (nar. 1951) sa odvíja v južných Čechách a na Šumave, kde trávia prázdniny skudina mladíkov. Znepokojujúci obraz ich životného spôsobu je vykreslený na pozadí tragickej smrti mladého dievčaťa.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; psychologické romány; sociálne romány; próza; Hlinka, Bedřich (český spisovateľ, prozaik výrazne epického temperamentu. * 08.08.1951 České Budějovice, Česko -); česká literatúra - texty