Tajný pes Bello Bond 1: Kto prenasleduje psa Nula Nula Hav? : (Geheimhund Bello Bond 1: Wer macht Jagd auf Null-Null-Wulff?) - Brezina, Thomas, 1963- (Tajný pes Bello Bond, 2006)
Keď sa šikovný teriér a traja prešibaní priatelia zvierat vrhnú do dobrodružstva, o zábavu a napätie nie je núdza.