Rabi : (The Rabbi) - Gordon, Noah: 1926- (Euromedia, 2007)
Otec, manžel, milenec, priateľ, rabín. Toto je príbeh o vzniku moderného rabína, jeho príchod veku, a ako nájde svoje miesto v v zmätenom a mätúce sveta.