Smrť na Dračej stene : (Smrt na Zmajevoj steni) - Ivanji, Ivan, 1929- (Členská knižnica Pravda, 1987)
Autor sa v románe usiloval čo najvernejšie zobraziť atmosféru druhej polovice sedemdesiatych rokov v Nemecku. Každá eventuálna podobnosť románových postáv so živými alebo mŕtvymi osobami je čisto náhodná.