Tajomná žena : (Schadow Woman) - Perry, Thomas: 1947- (Zelená knižnica, 2008)
Akčný kriminálny román. Plány Jane Whitefieldovej skríži bývalý klient, ktorý má v pätách dvojicu nájomných vrahov. Profesionálna česť jej diktuje opäť si overiť svoje schopnosti ľ tentoraz v drsných podmienkach kanadsko-amerického pohraničia.