Tajomná žena (Schadow Woman) - Perry, Thomas: 1947-; Gális, Vladislav: 1973-; Grečner, Dušan: 1944-2015; Hochel, Jaroslav (Slovenský spisovateľ Bratislava, 2008)
Akčný kriminálny román. Plány Jane Whitefieldovej skríži bývalý klient, ktorý má v pätách dvojicu nájomných vrahov. Profesionálna česť jej diktuje opäť si overiť svoje schopnosti ľ tentoraz v drsných podmienkach kanadsko-amerického pohraničia.
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; thrillery; próza; Perry, Thomas (americký spisovateľ mysteriózných a thrillerových románov. Ner. 1947 Tonawanda, New York -); americká literatúra - texty; Grečner, Dušan (bol slovenský akademický maliar, výtvarník, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiak Albína Brunovského. * 21.08.1944 Skalica, Slovensko - 20.09.2015 Bratislava, Slovensko)