Posledný súd 2 : (Strašnyj sud) - Jugov, Alexej, 1902- (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1977)
Ubohý Volodenka by pokladal za svätokrádež, keby sa po takom učiteľovi, ako bol Jiří, stal žiakom niekoho iného. Voloďa ešte vždy veril, že Jiří sa vráti z Juhozápadného frontu živý a zdravý...