Vysoko letia túžby : (Šapka, zakinutaja v nebo) - Kipiani, Edišer (Jantár, 1974)
Šerý úsvit nového dňa. A na studenej dlažbe dvora nehybne leží telo chlapca. Zdesení ľudia už urobili všetko, čo bolo treba a teraz stojí nad skrútenou postavičkou vyšetrovateľ...