Rozprávaj mi o viere: Katechizmus pre deti : (Erzähl mir vom glauben) - Kýška, Miroslav; Török, Juraj (Tranoscius, 1990)
Obrázková kniha pre deti od 5 rokov chce podnietiť rozhovory o kresťanskej viere a rozvinúť medzi deťmi a rodičmi dialóg v ktorom sa každodenné skúsenosti dietok vysvetľuju z hľadiska viery.