Čarovné tóny (Der wunderbare Klang) - Bimberg, Guido, 1954-; Guldanová, Zuzana, 1963-; Binder, Elfriede, 1927-; Binder, Eberhard, 1924-1998 (Bratislava Mladé letá, 1987)
O hudbe, hudobných nástrojoch a ilustrácie sú doplnené popisom.
Pre čitateľov od 6 rokov. Vytlačené v NDR.
Keywords: hudba; nástroje hudobné; hudobné nástroje; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov; Binder, Eberhard (bol nemecký grafik, ilustrátor a designer knihy. Jeho dielo zahŕňa asi 800 knižných ilustrácií, vrátane detských kníh a kníh Julesa Verna a ďalších. * 02.05.1924 v Staßfurt, Nemecko - 09.03.1998 v Magdeburgu, Nemecko); Binder, Elfriede, celým menom Elfriede Johanna Pinder -Binder (bola nemecká ilustrátorka. * 25.08.1927 v Staßfurt, Nemecko -)