Queenie: Rani-dievča so žiadostivými očami : (Queenie) - Korda, Michael, 1933- (Práca, 1994)
Román Queenie je ságou o chudobnej a nezvyčajnej krásnej žene, ktorá po celý život túžila po bohatstve, uznaní a kariére veľkej filmovej hviezdy...