Queenie: Kráľovstvo klamstiev : (Queenie) - Korda, Michael, 1933- (Práca, 1994)
Krásna a úspešná Dawn Avalonová sa vydáva za bohatého bankára, knieža Charlesa Corsiniho,, preberá riadenie filmovej spoločnosti Empire a znova sa jej otvára cesta pred filmové kamery. Zdá sa, že všetko je v najlepšom poriadku. Lenže vojna skomplikuje aj Dawnin život. Charles ma obchodné styky s Nemeckom a Talianskom a padá na naňho podozrenie, že je nacistický agent. Úrady začnú preverovať jeho činnosť a zabŕdnu aj do okolnosti smrti Charlesovej prvej manželky Alany.