Prérijní a pralesní Indiáni - Zachar, Lev: 1946-1994; Zelený, Mnislav: 1943- (Mladé letá, 1985)
Obraz života prérijných a pralesných Indiánov dokresľuje množstvo pôvodných farebných a čiernobielych fotografií Mnislava Zeleného, kresieb Leva Zachara a dokumentárnych reprodukcií. Kto chce poznať pravdu o Indiánoch, o ich skutočnom živote a osudoch, určite siahne po tejto encyklopedickej knihe so záujmom.