Katarína: Búšenie srdca : (Katharina-Herzklopfen) - Krauss, Irma, 1949- (Egmont Neografia, 1996)
Katarína konečne smie chodiť s Gunterom každú sobotu na zimný štadión. Po mesiaci už berie ich stretnutia ako samozrejmosť. Prídu však zimné prázdniny - Gunter odchádza s rodičmi na lyžovačku a Katarína dostane od staršieho spolužiaka Marka pozvanie na večierok...