Bez opušťáku : (Going after Cacciato) - O'Brien, Tim, 1946- (Maják, 1989)
Hlavnou postavou je Paul Berlin, no román za svoje čaro vďačí najmä prítomnosti prostého, dobrosrdečného vojaka Cacciata, o ktorom je ťažké rozhodnúť či je hlúpy, alebo vie omnoho viac ako všetci ostatní...