Archeológia: Vstúpte do vzrušujúceho sveta archeológie... (Archeology) - Mac Intosh, Jane (Vidieť - poznať - vedieť, 1996)
Táto obrazová encyklopédia je originálnym a perfektným sprievodcom po vzrušujúcom svete archeológie a archeológov...