Náhoda : (Murderous remedy) - Shepherd, Stella (Slovenský spisovateľ, 1996)
Mladá žena beží v daždí... prenasledovaná neznámym mužom v aute. Keď sa príťažlivá a nadaná lekárka spamätá zo šoku, nájde sa vo vlastnej nemocnici a nevie si na nie spomenúť. O pár hodín neskôr nájdu jej kolegu bez znakov života v zamknutom dome neďaleko miesta, kde sa jej stala tragická nehoda. Lekárov v Nottinghamskej nemocnici sa zmocňujú obavy...