Stalo sa pri vode : (Händelserna vid vatten) - Ekman, Kerstin (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1996)
V mnohých krajinách sa táto kniha ocitla na listine bestsellerov - a právom. Využite teraz príležitosť a prečítajte si ju - urobte tak však cez víkend, aby ste túto nezvyčajnú prózu mohli čítať bez prerušenia...