Štvrtý K : (The Fourth K) - Puzo, Mario, 1920-1999 (Libresso, 1992)
Dej románu zachytáva necelý rok práce a osobného života fiktívneho prezidenta USA Francisa Xaviera Kennedyho, údajne jedného z členov rozvetveného kennedyovského klanu - rok nesmierne bohatý na zlomové, tragické udalosti, dramatické rozhodnutia, ktoré sa dotýkajú nielen osudov jeho najbližších spolupracovníkov, ale aj Ameriky a celého sveta...