Sicílčan : (The Sicilian) - Puzo, Mario, 1920-1999 (Smena, 1987)
Románu z prostredia sicílskej mafie. Milý, bezstarostný mládenec Salvatore Giulian sa náhle zmení pri jednej roztržke s karabiniermi. Založí bandu, ktorá prepadáva bohatých a obdarúva chudobných...